A gyümölcsöző kapcsolat

Rólunk

Cégünk 2011. őszén kezdte meg tevékenységét a szakmában több évtizedes gyakorlattal rendelkező tulajdonosokkal.

Célunk, hogy a hazai gyümölcsfa szaporítóanyag előállítást európai szintűvé fejlesszük, Vevőink oltvány és - ami ehhez szervesen tartozik - tanácsadás igényét kielégítsük; az itthon még új, de az európai piacon már bizonyított fajtákat, alanyokat bevezessük.

Céljaink eléréséhez számos elismert külföldi fajta szaporítási jogát szereztük meg, hiszen a magyar termelők egyre nyitottabbak a külföldön már jelentős karriert befutott és bizonyítottan stabilan jövedelmező fajtákra. Több, hosszú távra szóló licencjoggal rendelkezünk szilva, kajszi, cseresznye, meggy, mandula és alma fajokon belül. Ezen felül vevői rendelésre egyedi szaporítási jogot is beszerzünk, ha szükséges.

Célunk továbbá az itthon még újdonságnak számító, elsősorban mikroszaporítással előállított alanyok használata, mely mérhetően nagyobb elégedettséget eredményez mind számunkra, mind Vevőink számára.

Szívügyünk az utóbbi időben világszinten sláger terméknek számító héjasok (dió, mandula, mogyoró) hazai termőterületének növelése, ezen elfeledett gyümölcsök "újraélesztése". Mandula esetében jelentős hozzáadott értékkel rendelkezünk a hazai fajtákon túlmutatóan a vezető világfajták ismerete, ezek saját bemutató ültetvényünkben való megfigyelése, a modern alanyok használata, és a termelők részére mindezen a szaktudáson alapuló tanácsadásunk révén.

Jelentős fejlődést értünk el a dióoltványok előállításában: saját technológiánk eredményeként Magyarországon a legnagyobb mennyiségben állítunk elő konténeres dióoltványokat, kizárólag kézben oltással. Ne feledjük, a magyar diófajták Európa, sőt talán a világ legjobb fajtái, méltán kedveli a magyar és a külföldi piac egyaránt.

Konténeres bogyós növényeink Németországból érkeznek merisztéma növényekként. Rövid idejű nevelés után egész évben elérhetőek, a széles fajtakínálatnak köszönhetően termesztőket, kertészeti árudákat, háztáji gazdaságokat egyaránt ki tudunk szolgálni.

Csemegeszőlő-kínálatunk szintén rendkívül széles Vásárlóink nagy örömére.

Árukiadásra kizárólag személyesen van lehetőségünk, postai csomagküldést nem vállalunk! Szabadgyökerű termékeink értékesítése ősszel és tavasszal történik, konténeres termékeink egész évben elérhetők.

 

Elképzeléseivel keressen bátran az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Faiskola vezetése, értékesítés: +36 30 949 5351

Központ: +36 30 524 8254

e-mail: pullulo_kukac_pullulo.hu

Gyümölcsfaiskolai engedély száma : GI57754

Szőlőszaporítóanyag kereskedelmi engedély száma: SN62625

Növény egészségügyi regisztrációs szám: HU 130303

Olvasnivalók

Megrekedtünk a hagyományos mandulaalanyoknál

A vezető mandulatermesztő országokban (USA, Törökország, Irán, Spanyolország) erőteljes...

Tovább

Cseresznye és meggy tanulmányút Németországban és Csehországban

Június végén a Pullulo Faiskolai Kft. kollégái, néhány cseresznye- és meggy termesztéssel...

Tovább

Ellenálló ültetvények

A Kertészet és Szőlészet magazin 48. számában (2021. december 1.) a Tápiószecsőn...

Tovább